genealogieonline

Stamboom Wim en Annelies de Leede » Connecties » Scans zoeken » Johannes Adrianus Bockkom

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Wim en Annelies de Leede met diverse online bronnen voor Johannes Adrianus Bockkom.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Bockkom (geboren in 1899), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Bockkom (overleden in 1899), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Bockkom (geboren in 1901), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrina Wilhelmina Bockkom (geboren in 1902), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Bockkom (geboren in 1904), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Hendrikus Bockkom (geboren in 1905), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Hendrikus Bockkom (overleden in 1906), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Geertruida Bockkom (geboren in 1907), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Cornelis Bockkom (geboren in 1910), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Gerard Bockkom (geboren in 1912), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Gerard Bockkom (overleden in 1914), een kind van Johannes Adrianus Bockkom en Johanna Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie