genealogieonline

Stamboom De Graaff/De Graaf/De Graef » Connecties » Scans zoeken » Cornelia M. van Leeuwen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom De Graaff/De Graaf/De Graef met diverse online bronnen voor Cornelia M. van Leeuwen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelia M. van Leeuwen is geboren op 20 april 1883 te Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Geboorten, huwelijken, overlijden 1883-1892 Tienjarige tafels 1883-1892.

Bekijk suggestie

Cornelia M. van Leeuwen is geboren op 20 april 1883 te Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Index, Dopen, Trouwen, Begraven 1659-1902 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelia M. van Leeuwen is geboren op 20 april 1883 te Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Geboorten 1883-1902.

Bekijk suggestie

Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen zijn getrouwd op 25 januari 1907 in Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Huwelijken 1883-1912.

Bekijk suggestie

Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen zijn getrouwd op 25 januari 1907 in Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Huwelijksbijlagen 1903-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Servatia de Graaff (geboren in 1908), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. de Graaff (overleden in 1909), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Johannes de Graaff (geboren in 1910), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Cornelia de Graaff (geboren in 1911), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Angela de Graaff (overleden in 1915), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Cornelia de Graaff (overleden in 1926), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Maria de Graaff (overleden in 1937), een kind van Cornelis M. de Graaff en Cornelia M. van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie