genealogieonline

Stamboom De Gooijer, Blaricum » Connecties » Scans zoeken » Carel van Eck

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom De Gooijer, Blaricum met diverse online bronnen voor Carel van Eck.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Carel van Eck is overleden op 31 januari 1848 te Montfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Montfoort » Overlijden 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina van Eck (geboren in 1816), een kind van Carel van Eck en Jannigje Oostendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina van Eck (geboren in 1816), een kind van Carel van Eck en Jannigje Oostendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonius van Eck (overleden in 1891), een kind van Carel van Eck en Jannigje Oostendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina van Eck (overleden in 1894), een kind van Carel van Eck en Jannigje Oostendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardina van Eck (overleden in 1894), een kind van Carel van Eck en Jannigje Oostendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie