genealogieonline

Stamboom Familie's Dalmeijer en Groen van Noord Holland » Connecties » Scans zoeken » Maria Anna Elisabeth Gooijer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Familie's Dalmeijer en Groen van Noord Holland met diverse online bronnen voor Maria Anna Elisabeth Gooijer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Petrus Gillis DEURWAARDER en Maria Anna Elisabeth GOOIJER zijn getrouwd op 12 oktober 1905 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Huwelijken 1903-1912.

Bekijk suggestie

Petrus Gillis DEURWAARDER en Maria Anna Elisabeth GOOIJER zijn getrouwd op 12 oktober 1905 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Huwelijksbijlagen 1905-1907 v/a bijlage 146.

Bekijk suggestie

Petrus Gillis DEURWAARDER en Maria Anna Elisabeth GOOIJER zijn getrouwd op 12 oktober 1905 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Huwelijksafkondigingen 1903-1906.

Bekijk suggestie

Petrus Gillis DEURWAARDER en Maria Anna Elisabeth GOOIJER zijn getrouwd op 12 oktober 1905 in Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Huwelijksaangiften 1901-1912.

Bekijk suggestie


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?