genealogieonline

Stamboom De Koning » Connecties » Scans zoeken » Maria de Koning

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom De Koning met diverse online bronnen voor Maria de Koning.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Maria de Koning is geboren op 8 april 1839 te Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksbijlagen, huwelijksafkondigingen 1837-1842 Huwelijksaangiften 1838-1842.

Bekijk suggestie

Maria de Koning is geboren op 8 april 1839 te Wilnis. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Wilnis » Index, Dopen, Trouwen, Begraven 1659-1902 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon van Geijlswijk (overleden in 1870), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hein van Geijlswijk (overleden in 1872), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind van Geijlswijk (overleden in 1874), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hein van Geijlswijk (overleden in 1876), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mietje van Geijlswijk (overleden in 1878), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Geijlswijk (overleden in 1881), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida van Geijlswijk (overleden in 1883), een kind van Petrus van Geijlswijk en Maria de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom De Koning is samengesteld door (neem contact op).