genealogieonline

Stamboom Calis, Laren » Connecties » Scans zoeken » Johannes Wittebrood

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Calis, Laren met diverse online bronnen voor Johannes Wittebrood.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman zijn getrouwd op 10 januari 1912 in Egmond aan Zee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond aan Zee » Huwelijken 1903-1912.

Bekijk suggestie

Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman zijn getrouwd op 10 januari 1912 in Egmond aan Zee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond aan Zee » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman zijn getrouwd op 10 januari 1912 in Egmond aan Zee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond aan Zee » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman zijn getrouwd op 10 januari 1912 in Egmond aan Zee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond aan Zee » Huwelijksbijlagen 1908-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. Wittebrood (overleden in 1927), een kind van Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Engelbertus Wittebrood (overleden in 1932), een kind van Johannes Wittebrood en Hendrika Maria Hopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Calis, Laren is samengesteld door (neem contact op).