Stamboom Cabaret

Foto van Leny Cabaret
De publicatie Stamboom Cabaret is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 110 personen. Vanwege privacy zijn 44 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 20 februari 2011.


Mijn naam is Leny Cabaret en deze stamboom ben ik begonnen naar aanleiding van een verhaal binnen onze familie dat wij afstammen van de katharen die leefden in Zuid Frankrijk nabij Toulouse in de 12e eeuw. Het leek me interessant om door middel van het opzetten van deze stamboom te ontdekken of dit inderdaad waar is. Tijdens een vakantie in Frankrijk heb ik de streek bezocht waar de katharen leefden en de ru??¯nes bezocht van de gebroeders Cabaret. Enige foto's zijn op deze site te zien. Er is zelfs een wijn te koop met de naam Cabaret. Daarbij is het leuk om door dit onderzoek ook meer over mijn familie en afstamming te leren.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!