Stamboom Van den Berg

Foto van A. Schmidt
De publicatie Stamboom Van den Berg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 141 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 januari 2014.


Opgedragen aan mijn mans oom Brunis van den Berg die trouwde met een zuster van mijn schoonvader. Kort na zijn geboorte kreeg hij kinderverlamming linkerzijde. Dit belemmerde hem niet in zijn humeur. Altijd in voor een geintje, terwijl hij een beugel droeg van ijzer die door de plaatselijke smid was gemaakt. Was een uitstekend boekbinder en tuinier. Hij woonde op het randje van Westbroek en Oud Maarsseveen. Zijn vader was scheepmaker en in de crisistijd overleden. Samen met zijn moeder zette hij het bedrijfje en met werknemer Gijs Mastmeijer voort, totdat zij stierf. Toen de Maarsseveense plas gegraven werd en er een ruilverkaveling volgde, was het gedaan met het bedrijfje, dit zonder enige compensatie. Oom Brunis en tante Corrie hadden geen kinderen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van A. Schmidt
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!