Stamboom Bruin-Louwen

Foto van Irma Bruin

De publicatie Stamboom Bruin-Louwen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.007 personen. Vanwege privacy zijn 1.909 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In de vorige eeuw is ooit een boek verschenen "Rondom de Smuygel". dit boek bevat de stamboom van de familie Brui(j)n. Het boek is ooit samengesteld door de heer Boekel. Dit boek inspireerde mij om op zoek te gaan naar mijn voorouders. Zodoende zijn er heel veel takken en vertakkingen bijgekomen. Het is bijna onmogelijk om dit overzicht up to date bij te houden, maar ik doe mijn best

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!