genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Petronella Catharina Rosbergen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Petronella Catharina Rosbergen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis Laurens Grasman (geboren in 1857), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Grasman (geboren in 1861), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Jacobus Grasman (geboren in 1866), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Jacobus Grasman (overleden in 1866), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Catharina Grasman (geboren in 1868), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Grasman (geboren in 1871), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grasman (overleden in 1877), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Catharina Grasman (overleden in 1899), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Grasman (overleden in 1939), een kind van Johannes Petrus Laurens Grasman en Petronella Catharina Rosbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).