genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Clasina van Mook

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Clasina van Mook.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Martha Fens (overleden in 1867), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Martha Fens (geboren in 1867), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Martha Fens (overleden in 1867), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Martha Fens (geboren in 1868), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (overleden in 1870), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (geboren in 1870), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (overleden in 1870), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Fens (geboren in 1871), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Fens (geboren in 1874), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Fens (overleden in 1875), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Fens (overleden in 1875), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (geboren in 1879), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (overleden in 1882), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fens (overleden in 1882), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Martha Fens (overleden in 1928), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Fens (overleden in 1931), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johannes Fens (overleden in 1931), een kind van Josephus Fens en Clasina van Mook, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).