genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Jan Kippersluis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Jan Kippersluis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Kippersluis (overleden in 1887), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Kippersluis (overleden in 1890), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Kippersluis (overleden in 1895), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Kippersluis (overleden in 1902), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Petronella Kippersluis (overleden in 1903), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind Kippersluis (overleden in 1905), een kind van Jan Kippersluis en Betje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).