genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Pieter van Meel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Pieter van Meel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth van Meel (geboren in 1882), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus van Meel (geboren in 1884), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Meel (geboren in 1885), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Augustinus van Meel (geboren in 1887), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Meel (geboren in 1890), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Meel (overleden in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Meel (overleden in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Meel (overleden in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Meel (overleden in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Meel (geboren in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Meel (geboren in 1893), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Aloijsius van Meel (geboren in 1894), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Aloijsius van Meel (overleden in 1894), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Aloijsius van Meel (overleden in 1894), een kind van Pieter van Meel en Johanna van de Korput, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).