genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Cornelis Schimmel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Cornelis Schimmel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Schimmel (geboren in 1902), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Schimmel (geboren in 1902), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Bartholomeus Schimmel (geboren in 1904), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Bartholomeus Schimmel (overleden in 1904), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Bartholomeus Schimmel (overleden in 1904), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Bartholomeus Schimmel (geboren in 1904), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Schimmel (geboren in 1905), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Schimmel (geboren in 1905), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Schimmel (geboren in 1907), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Schimmel (geboren in 1909), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Piet Schimmel (overleden in 1958), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Schimmel (overleden in 1959), een kind van Cornelis Schimmel en Petronella Hilhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).