genealogieonline

Stamboom Braun » Connecties » Scans zoeken » Adriaan Bogers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Braun met diverse online bronnen voor Adriaan Bogers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Jacobus Bogers (geboren in 1887), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Jacobus Bogers (geboren in 1887), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hendrikus Bogers (overleden in 1894), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hendrikus Bogers (overleden in 1894), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hendrikus Bogers (geboren in 1894), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hendrikus Bogers (geboren in 1894), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Bogers (geboren in 1895), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Bogers (geboren in 1895), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Jacoba Bogers (geboren in 1897), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Jacoba Bogers (geboren in 1897), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Maria Bogers (geboren in 1900), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Maria Bogers (geboren in 1900), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Bogers (overleden in 1961), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Bogers (overleden in 1961), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Maria Bogers (overleden in 1963), een kind van Adriaan Bogers en Maria Catharina Donks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Braun is samengesteld door (neem contact op).