Stamboom Bömer-Breteler

Foto van Ger Jan Bömer
De publicatie Stamboom Bömer-Breteler is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.586 personen. Vanwege privacy zijn 88 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 20 januari 2023.


Ik ben eind 2007 begonnen de genealogie van mijn familie uit te zoeken. Ik ontdekte in de spullen van mijn ouders wat briefjes met de eerste aanzet tot onze stamboom. Daarnaast waren er een paar verhalen in de familie die mij nieuwsgierig maakten naar onze voorouders. Tot nu toe heb ik bijgaande gegevens gevonden en samengesteld. Daaruit blijkt dat driekwart van de voorouders geleefd hebben in het noordelijk deel van de Achterhoek: Gelselaar, Geesteren, Borculo en Neede en een deel in Twente. De meeste gegevens heb ik gevonden via de gedigitaliseerde bronnen die steeds meer beschikbaar zijn. Ik wil dan ook de vele mensen bedanken die dit hebben verzorgd met hun noeste arbeid. Mocht u aanvullingen, ideeën, tips of opmerkingen hebben of fouten constateren, dan nodig ik u uit contact op te nemen.

Ger Jan Bömer

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!