genealogieonline

Stamboom Bömer-Breteler

Foto van Ger Jan Bömer

De publicatie Stamboom Bömer-Breteler is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.086 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 50 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ik ben eind 2007 begonnen de genealogie van mijn familie uit te zoeken. Ik ontdekte in de spullen van mijn ouders wat briefjes met de eerste aanzet tot onze stamboom. Daarnaast waren er een paar verhalen in de familie die mij nieuwsgierig maakten naar onze voorouders. Tot nu toe heb ik bijgaande gegevens gevonden en samengesteld. Daaruit blijkt dat driekwart van de voorouders geleefd hebben in het noordelijk deel van de Achterhoek: Gelselaar, Geesteren, Borculo en Neede en een deel in Twente. De meeste gegevens heb ik gevonden via de gedigitaliseerde bronnen die steeds meer beschikbaar zijn. Ik wil dan ook de vele mensen bedanken die dit hebben verzorgd met hun noeste arbeid. Mocht u aanvullingen, ideeën, tips of opmerkingen hebben of fouten constateren, dan nodig ik u uit contact op te nemen.

Ger Jan Bömer


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!