genealogieonline

Stamboom Bleekemolen / Blekemolen » Connecties » Scans zoeken » Hendrika Dijkman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Bleekemolen / Blekemolen met diverse online bronnen voor Hendrika Dijkman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Antonius Roeten en Hendrika Dijkman zijn getrouwd op 27 september 1864 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksafkondigingen 1863-1882.

Bekijk suggestie

Antonius Roeten en Hendrika Dijkman zijn getrouwd op 27 september 1864 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijken 1843-1882.

Bekijk suggestie

Antonius Roeten en Hendrika Dijkman zijn getrouwd op 27 september 1864 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksbijlagen 1855-1874.

Bekijk suggestie

Antonius Roeten en Hendrika Dijkman zijn getrouwd op 27 september 1864 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksaangiften 1863-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Roeten (overleden in 1865), een kind van Antonius Roeten en Hendrika Dijkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Emerentia Roeten (overleden in 1935), een kind van Antonius Roeten en Hendrika Dijkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ida Hendrika Roeten (overleden in 1954), een kind van Antonius Roeten en Hendrika Dijkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie