Stamboom Blei-Van der Steen

Foto van Wessel Blei

De publicatie Stamboom Blei-Van der Steen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.524 personen. Vanwege privacy zijn 8 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De stamboom beginnend vanuit onze kinderen (niet openbaar). Alle personen die direct aan ons gelinkt zijn, worden opgenomen in de stamboom. Niet alle informatie is al gecontroleerd. We zijn bezig met een uitgebreide versie, die te vinden is op http://members.chello.nl/m.steen40/stamboom/home.html. Hier is meer informatie te vinden over de personen, maar niet alle personen (bij verre niet trouwens) zijn er al in opgenomen. Op Genealogieonline staat in ieder geval wat we tot nu toe wel in schetsvorm hebben. Bronnen en meer informatie hebben we, stuur ons maar een bericht als je vragen hebt.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!