genealogieonline

Familiegeschiedenis Willy Binnekamp

Foto van Wilhelmus Laurens Teunis

De publicatie Familiegeschiedenis Willy Binnekamp is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 23.470 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Welkom bij mijn site,

Mijn genealogisch onderzoek is vooral gericht op mijn (groot)ouders. De familie Binnekamp uit Elburg en Utrecht en Muijrers uit Wijlre en Sittard. De informatie op mijn site is tot 1800 afkomstig uit Genlias en voor 1800 uit gegevens Internet, Wikipedia en boeken. Genlias digitaliseerde ooit de Burgerlijke Stand van Nederland. De zoektocht bracht mij inmiddels voorouders uit geheel Europa, Noord-Afrika, Midden-Oosten en Azie.

De familie Binnekamp stamt van de Veluwe en midden 1800 trokken zij via Utrecht naar o.a. Brabent, Zeeland en Zuid-Holland. een andere tak ging via Groningen naar Noord-Holland. De familie Muijrers leefde vanaf 1500, volgens mijn moeder zelfs begin 1300, in Wijlre.

Inmiddels zijn er afstammelingen Binnekamp woonachtig in de Verenigde Staten, Papua, Australie en Nieuw Zeeland. Van de familie Muijrers heb ik nazaten gevonden in Canada en de Verenigde Staten.

 

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Connecties


WO2 slachtoffers in deze publicatieDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?