genealogieonline

Stamboom Bijsterbosch » Connecties » Scans zoeken » Anna la Mark

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Bijsterbosch met diverse online bronnen voor Anna la Mark.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Anna la Mark is geboren op 17 juni 1885 te Apeldoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Apeldoorn » Geboorten 1885.

Bekijk suggestie

Jacob Konijnenberg en Anna la Mark zijn getrouwd op 8 maart 1905 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksbijlagen 1900-1908.

Bekijk suggestie

Jacob Konijnenberg en Anna la Mark zijn getrouwd op 8 maart 1905 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijken 1903-1912.

Bekijk suggestie

Jacob Konijnenberg en Anna la Mark zijn getrouwd op 8 maart 1905 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Jacob Konijnenberg en Anna la Mark zijn getrouwd op 8 maart 1905 in Bussum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bussum » Huwelijksafkondigingen 1893-1912.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna la Mark (1885-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna la Mark.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Jacoba Konijnenberg (overleden in 1905), een kind van Jacob Konijnenberg en Anna la Mark, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Egberta Johanna Konijnenberg (geboren in 1907), een kind van Jacob Konijnenberg en Anna la Mark, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egberta Hendrika Konijnenberg (geboren in 1910), een kind van Jacob Konijnenberg en Anna la Mark, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Egberta Johanna Konijnenberg (overleden in 1960), een kind van Jacob Konijnenberg en Anna la Mark, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Bijsterbosch is samengesteld door (neem contact op).