Stamboom Theo Bijl

Foto van Theo Bijl
De publicatie Stamboom Theo Bijl is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 37.748 personen. Vanwege privacy zijn 2.939 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 24 november 2023.


Deze stamboom bevat voornamelijk de families Bijl, van der Steen, Mallan, Trouwborst, de Visser, Oor, van Batenburg, en van Drunen.

De familie Bijl is voornamelijk eigen onderzoek gesteund op akten uit de D.T.B. en de Burgerlijke Stand. Vanaf dit punt wil ik zoveel mogelijk Bijlen verzamelen ondersteund met deze akten.

De familie van der Steen is voornamelijk gebaseerd op het boek "de onderste Steen Boven. De familie de Visser is voornamelijk gebaseerd op het boek 'het geslacht de Visser" van A. J. Gideonse.

De Familie Trouwborst (Trouborst, Borst en de Borst) stammen bijna allemaal of van Lenert Cornelisz Borst uit 1530. De familie namen zijn voornamelijk ontstaan uit verschrijvingen. Op dit moment zijn bijna alle Trouwborsten compleet vermeld met akten uit de D.T.B. of uit de burgerlijke stand. Aanvullingen en foto's zijn uiteraard welkom.

Indien deze linken niet werken of u heeft aanvullingen of vragen neem dan even contact op.

Heeft u foto's en of akten die nog niet beschikbaar staan dan zou ik deze graag willen toevoegen.

 

Veel plezier met het bekijken van deze stamboom

Deze gegevens zijn ook te vinden op https://www.stamboomonderzoek.com/theobijl/index.php met de daarbij zoveel mogelijk de akten toegevoegd

Voor de familie van der Bijl kijk eens op: www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-bijl

 

Theo Bijl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 68 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!