genealogieonline

Stamboom Beltzer » Stamboom van Caspar Heinrich Boberg

Generatie 1

1.

Caspar Heinrich Boberg, is geboren rond 1615. Hij is getrouwd met Maria Elisabeth NN.

Zij kregen 1 kind:

Caspar Heinrich is overleden.

Generatie 2

2.

Johann Hermann Boberg, zoon van Caspar Heinrich Boberg en Maria Elisabeth NN, is geboren rond 1649 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland. Hij is getrouwd rond 1703 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland met Anna Gertrud Tegeler.

Zij kregen 1 kind:

Johann Hermann is overleden in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 3

3.

Maria Gertrud Boberg, dochter van Johann Hermann Boberg en Anna Gertrud Tegeler, is geboren rond 1680 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Zij is getrouwd (1) 1725 in St. Katharinen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met NN Fisher.

Zij kregen 3 kinderen:

Zij is getrouwd (2) op 6 april 1728 met Eberhard Hermann Spellmeijer. Maria Gertrud is overleden op 3 november 1734 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 4

4.

Johann Wilhelm Boberg, zoon van NN Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren rond 1718 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Hij is erbkötter ohrbeck, hasbergen, niedersachsen, deu van beroep. Hij is getrouwd op 25 april 1747 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Margaretha Elisabeth Tegeler. Johann Wilhelm is overleden op 23 mei 1758 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland.

5.

Caspar Heinrich Boberg, zoon van NN Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren rond 1720 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Hij is erbkötter boberg van beroep. Hij is getrouwd 1748 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Maria Elisabeth Boberg.

Zij kregen 1 kind:

Caspar Heinrich is overleden op 8 april 1784 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland.

6.

Johann Friedrich Boberg, zoon van NN Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren 1725 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland. Hij is pächter (tenant) der toeffas, gut von stael van beroep. Hij is getrouwd op 24 oktober 1762 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Anna Maria Röwekamp.

Zij kregen 6 kinderen:

Johann Friedrich is overleden op 22 juli 1803 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 5

7.

Margarita Elisabeth Boberg, dochter van Caspar Heinrich Boberg en Maria Elisabeth Boberg, is geboren op 10 maart 1745 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Zij is getrouwd op 21 mei 1775 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Johann Wilhelm Franksmann(genannt Boberg), zoon van Eberhard Heinrich Franksmann en Angela Elisabeth Sudenfeld. Hij is geboren op 23 mei 1742 in Gellenbeck, Hagen a.T.W., Niedersachsen, Duitsland en, is gedoopt in St. Martinuskirche, Hagen a.T.W., Niedersachsen, Duitsland. Hij is erbkötter boberg durch einheirat van beroep. Johann Wilhelm is overleden op 64 jarige leeftijd op 6 februari 1807 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is begraven op 9 februari 1807 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

Zij kregen 8 kinderen:

Margarita Elisabeth is overleden op 59 jarige leeftijd op 24 december 1804 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is begraven op 26 december 1804 in St.Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

8.

Catharina Maria Angela Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 24 oktober 1763 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Zij is heuerling van beroep. Zij is getrouwd op 8 februari 1789 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Christoph Heinrich Meijer. Catharina Maria Angela is overleden.

9.

Anna Maria Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 23 juni 1765 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St.Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Zij is getrouwd op 13 april 1790 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Johann Heinrich Ostenbrink. Anna Maria is overleden.

10.

Johann Wilhelm Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 19 februari 1767 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Hij is pächter (tenant) des muddenkampes gut stael en rk van beroep. Hij is getrouwd op 29 april 1798 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Hij is getrouwd op 29 april 1798 in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Isabella Brigitta Herft, dochter van Johann Wilhelm Herft en Maria Elisabeth Krabbemeijer. Zij is geboren op 15 maart 1772 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en, is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Isabella Brigitta is overleden op 59 jarige leeftijd op 2 juni 1831 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

Zij kregen 6 kinderen:

Johann Wilhelm is overleden op 45 jarige leeftijd op 14 juli 1812 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

11.

Maria Ludovika Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 10 januari 1769 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Zij is müller (sutthausen, osnabrück, niedersachsen, deu) van beroep. Zij is getrouwd (1) op 9 september 1798 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Gerhard Heinrich Viere. Zij is getrouwd (2) op 28 april 1801 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Gerd Adam Rüschemeijer. Maria Ludovika is overleden op 44 jarige leeftijd op 24 februari 1813 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

12.

Christoph Heinrich Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 15 augustus 1771 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Hij is pächter auf dem muddenkamp sutthausen, osnabrück, niedersachsen, deu van beroep. Hij is getrouwd op 21 december 1800 in St. Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland met Anna Maria Boberg.

Zij kregen 9 kinderen:

Christoph Heinrich is overleden op 71 jarige leeftijd op 7 december 1842 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

13.

Johann Joseph Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Röwekamp, is geboren op 13 februari 1774 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St.Johann, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Johann Joseph is overleden op 11 september 1774 in Sutthausen, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 6

14.

Catharina Maria Elisabeth Franksmann(genannt Boberg), dochter van Johann Wilhelm Franksmann(genannt Boberg) en Margarita Elisabeth Boberg, is geboren op 25 augustus 1776 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabrück, Niedersachsen, Duitsland. Catharina Maria Elisabeth is overleden op 2 jarige leeftijd op 10 mei 1779 in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Duitsland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom Beltzer is samengesteld door (neem contact op).