genealogieonline

Stamboom Beltzer » Stamboom van Caspar Heinrich Boberg

Generatie 1

1.

Caspar Heinrich Boberg, is geboren rond 1615. Hij is getrouwd met Maria Elisabeth Nn.

Zij kregen 1 kind:

Caspar Heinrich is overleden.

Generatie 2

2.

Johann Hermann Boberg, zoon van Caspar Heinrich Boberg en Maria Elisabeth Nn, is geboren rond 1649 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu. Hij is getrouwd rond 1703 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu met Anna Gertrud Tegeler.

Zij kregen 1 kind:

Johann Hermann is overleden in Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu.

Generatie 3

3.

Maria Gertrud Boberg, dochter van Johann Hermann Boberg en Anna Gertrud Tegeler, is geboren rond 1680 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Zij is getrouwd (1) in 1725 te St. Katharinen, Osnabruck, Niedersachsen Deu met Nn Fisher.

Zij kregen 3 kinderen:

Zij is getrouwd (2) op 6 april 1728 met Eberhard Hermann Spellmeijer. Maria Gertrud is overleden op 3 november 1734 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu.

Generatie 4

4.

Johann Wilhelm Boberg, zoon van Nn Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren rond 1718 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Hij is erbkotter ohrbeck, hasbergen, niedersachsen, deu van beroep. Hij is getrouwd op 25 april 1747 te St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Margaretha Elisabeth Tegeler. Johann Wilhelm is overleden op 23 mei 1758 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu.

5.

Caspar Heinrich Boberg, zoon van Nn Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren rond 1720 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Hij is erbkotter boberg van beroep. Hij is getrouwd in 1748 te St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Maria Elisabeth Boberg.

Zij kregen 1 kind:

Caspar Heinrich is overleden op 8 april 1784 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu.

6.

Johann Friedrich Boberg, zoon van Nn Fisher en Maria Gertrud Boberg, is geboren in 1725 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu. Hij is pachter (tenant) der toeffas, gut von stael van beroep. Hij is getrouwd op 24 oktober 1762 te St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Anna Maria Rowekamp.

Zij kregen 6 kinderen:

Johann Friedrich is overleden op 22 juli 1803 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu.

Generatie 5

7.

Margarita Elisabeth Boberg, dochter van Caspar Heinrich Boberg en Maria Elisabeth Boberg, is geboren op 10 maart 1745 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Katharinen, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Zij is getrouwd op 21 mei 1775 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Johann Wilhelm Franksmann(genannt Boberg), zoon van Eberhard Heinrich Franksmann en Angela Elisabeth Sudenfeld. Hij is geboren op 23 mei 1742 te Gellenbeck, Hagen A.t.w., Niedersachsen, Deu en, is gedoopt in St. Martinuskirche, Hagen A.t.w., Niedersachsen, Deu. Hij is erbkotter boberg durch einheirat van beroep. Johann Wilhelm is overleden op 6 februari 1807 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is begraven op 9 februari 1807 te St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu.

Zij kregen 8 kinderen:

Margarita Elisabeth is overleden op 24 december 1804 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is begraven op 26 december 1804 te St.johann, Osnabruck, Niedersachsen Deu.

8.

Catharina Maria Angela Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 24 oktober 1763 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu en is gedoopt in St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Zij is heuerling van beroep. Zij is getrouwd op 8 februari 1789 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Christoph Heinrich Meijer. Catharina Maria Angela is overleden.

9.

Anna Maria Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 23 juni 1765 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St.johann, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Zij is getrouwd op 13 april 1790 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Johann Heinrich Ostenbrink. Anna Maria is overleden.

10.

Johann Wilhelm Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 19 februari 1767 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Hij is rk en pachter (tenant) des muddenkampes gut stael van beroep. Hij is getrouwd op 29 april 1798 te St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Isabella Brigitta Herft, dochter van Johann Wilhelm Herft en Maria Elisabeth Krabbemeijer. Zij is geboren op 15 maart 1772 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu en, is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Isabella Brigitta is overleden op 2 juni 1831 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu.

Zij kregen 6 kinderen:

Johann Wilhelm is overleden op 14 juli 1812 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu.

11.

Maria Ludovika Boberg, dochter van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 10 januari 1769 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu en is gedoopt in St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Zij is muller (sutthausen, osnabruck, niedersachsen, deu) van beroep. Zij is getrouwd (1) op 9 september 1798 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Gerhard Heinrich Viere. Zij is getrouwd (2) op 28 april 1801 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Gerd Adam Ruschemeijer. Maria Ludovika is overleden op 24 februari 1813 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu.

12.

Christoph Heinrich Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 15 augustus 1771 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Hij is pachter auf dem muddenkamp sutthausen, osnabruck, niedersachsen, deu van beroep. Hij is getrouwd op 21 december 1800 te St. Johann, Osnabruck, Niedersachsen, Deu met Anna Maria Boberg.

Zij kregen 9 kinderen:

Christoph Heinrich is overleden op 7 december 1842 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu.

13.

Johann Joseph Boberg, zoon van Johann Friedrich Boberg en Anna Maria Rowekamp, is geboren op 13 februari 1774 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu en is gedoopt in St.johann, Osnabruck, Niedersachsen Deu. Johann Joseph is overleden op 11 september 1774 te Sutthausen, Osnabruck, Niedersachsen Deu.

Generatie 6

14.

Catharina Maria Elisabeth Franksmann(genannt Boberg), dochter van Johann Wilhelm Franksmann(genannt Boberg) en Margarita Elisabeth Boberg, is geboren op 25 augustus 1776 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu. Catharina Maria Elisabeth is overleden op 10 mei 1779 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu.

15.

Maria Angela Boberg, dochter van Johann Wilhelm Franksmann(genannt Boberg) en Margarita Elisabeth Boberg, is geboren op 30 april 1778 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is gedoopt in St.johann, Osnabruck, Niedersachsen, Dey. Maria Angela is overleden op 26 december 1778 te Ohrbeck, Hasbergen, Niedersachsen, Deu en is begraven in St. Johann, Dom, Osnabruck, Niedersachsen, Deu.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom Beltzer is samengesteld door (neem contact op).