genealogieonline

Stamboom Beltzer » Connecties » Scans zoeken » Alida Toor

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Beltzer met diverse online bronnen voor Alida Toor.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Paulus van Boheemen (geboren in 1872), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Boheemen (overleden in 1925), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Paulus van Boheemen (overleden in 1929), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zoetermeer gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Paulus van Boheemen (overleden in 1929), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Agatha van Boheemen (overleden in 1943), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Boheemen (overleden in 1945), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Maria van Boheemen (overleden in 1950), een kind van Leendert van Boheemen en Alida Toor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Beltzer is samengesteld door (neem contact op).