genealogieonline

Stamboom Beltzer » Connecties » Scans zoeken » Petronella de Jong

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Beltzer met diverse online bronnen voor Petronella de Jong.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Petronella de Jong is geboren op 11 oktober 1815 te Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Geboorten 1811-1820.

Bekijk suggestie

Arie Bon en Petronella de Jong zijn getrouwd op 5 mei 1838 in Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Huwelijksafkondigingen 1826-1838 t/m 23 sep.

Bekijk suggestie

Arie Bon en Petronella de Jong zijn getrouwd op 5 mei 1838 in Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Huwelijksaangiften 1838-1840.

Bekijk suggestie

Arie Bon en Petronella de Jong zijn getrouwd op 5 mei 1838 in Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Huwelijksbijlagen 1831-1839.

Bekijk suggestie

Arie Bon en Petronella de Jong zijn getrouwd op 5 mei 1838 in Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Huwelijken 1823-1842.

Bekijk suggestie

Petronella de Jong is overleden op 4 juni 1863 te Nieuwer Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwer Amstel » Overlijden 1863-1871.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind Bon (overleden in 1839), een kind van Arie Bon en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Bon (overleden in 1845), een kind van Arie Bon en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Bon (overleden in 1862), een kind van Arie Bon en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Petronella Bon (overleden in 1913), een kind van Arie Bon en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bon (overleden in 1920), een kind van Arie Bon en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Beltzer is samengesteld door (neem contact op).