genealogieonline

Stamboom Beers - Hoek

Foto van Margreet Beers

De publicatie Stamboom Beers - Hoek is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.799 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 16 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik wil hierbij al mijn 'bronnen' bedanken voor de informatie die zij mij ter beschikking gesteld hebben. Ik hoop dat ik overal, iedereen heb vermeld, maar mocht er iemand zijn die mij informatie verstrekt heeft en die zijn/haar naam niet terug ziet in mijn gegevens, meldt je dan alsjeblieft. Margreet


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!