genealogieonline

Stamboom Bajetto-Jeronimus » Connecties » Scans zoeken » Marinus Henspieter

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Bajetto-Jeronimus met diverse online bronnen voor Marinus Henspieter.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Marinus Henspieter en Catharina van der Net zijn getrouwd op 9 augustus 1730 in Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Marinus Henspieter en Catharina van der Net zijn getrouwd op 9 augustus 1730 in Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Trouwboek NH kerk, uittreksel Van der Ploeg.

Bekijk suggestie

Marinus Henspieter en Catharina van der Net zijn getrouwd op 9 augustus 1730 in Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Trouwboek NH kerk, klapper.

Bekijk suggestie

Marinus Henspieter en Catharina van der Net zijn getrouwd op 9 augustus 1730 in Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop- en trouwboek Waalse kerk, afschrift Hollestelle.

Bekijk suggestie

Marinus Henspieter en Catharina van der Net zijn getrouwd op 9 augustus 1730 in Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop- en trouwboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Bajetto-Jeronimus is samengesteld door (neem contact op).