genealogieonline

Stamboom Janneke Smids » Connecties » Scans zoeken » Tetje Foppes Bijma

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Janneke Smids met diverse online bronnen voor Tetje Foppes Bijma.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijksbijlagen 1822-1831, 1831.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijksafkondigingen 1811-1829.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijken 1822-1826.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijken 1821-1829.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenke Benedictus (geboren in 1828), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jinke Jans Benedictus (overleden in 1877), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tetje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Janneke Smids is samengesteld door (neem contact op).