genealogieonline

Stamboom Alfons (Funs) Lemmens

Foto van Funs Lemmens

De publicatie Stamboom Alfons (Funs) Lemmens is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 716 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 152 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ben begonnen met de stamboom door een erfelijke ziekte in de familie. De cardioloog en hartchirurg stellen het op prijs om op deze manier ook iets te weten te komen ober het verleden van onze familie en aangetrouwden. Inmiddels 11 generaties Lemmens. In totaal 840 personen verwerkt.
De 1e en 2e generatie zijn afkomstig uit Beek en de daarop volgende uit Elsloo en dan 6 generaties uit Stein (L) de rest uit Geleen-Sittard. Andere namen zijn van mijn moeders kant Heubel (Maastricht) En verder Schmidt uit Duitsland, Houben uit Urmond, Keller uit Groningen, Delbressine uit Stein en Slotenmakers ook uit Stein. Het lijkt erop dat de ziekte: "SYNDROOM VAN MARFAN" in de 18e eeuw erin geslopen is. Vanaf die tijd sterven ze meestal op jonge leeftijd. Ik ben Familie Delbressine uitvoerig in beeld aan het brengen. Op 12 mei ben ik zover gekomen dat het er op lijkt dat het in de familie Delbressinne erop lijkt dat er een zelfde sterfte patroon zit. De familie Slotenmakers (Slotmakers) hoef niet meer zo nodig, daar ik van ene Herman Slootmakers bericht heb gekregen dat de ziekte NIET bij hun in de familie zit.
Bij mijn onderzoek heb ik veel opgezocht op de sites van Genlias, Steindenaren.nl, GendaLim, CBG.nl etc etc. Verder wil ik de man bedanken die mij besmet heeft met dit "stamboom virus":Hennie Gerits.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!