Stamboom Akkerman-ten Berge

Foto van Sabrina Akkerman - ten Berge

De publicatie Stamboom Akkerman-ten Berge is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.153 personen. Vanwege privacy zijn 355 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik wil graag Just Hamming bedanken. Hij heeft mij op weg geholpen met familie gegevens en uitgelegd hoe ik GEDCOM bestanden kan gebruiken. Tevens Frank Tenberge voor zijn mooie publicatie http://franktenberge.tribalpages.com/tribe/browse?userid=franktenberge&view=9&ver=1607. En Steef van den Berg http://www.mountainst.eu/pagina%203.html. Het leukste is nog wel dat het uiteindelijk familie blijkt te zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!