genealogieonline

Stamboom Abbring » Connecties » Scans zoeken » Jan Hendrik Wertien

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Abbring met diverse online bronnen voor Jan Hendrik Wertien.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Hendrik Wertien is geboren op 24 december 1904 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Wertien en Johanna Posthumus zijn getrouwd op 27 april 1933 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Wertien is geboren op 24 december 1904 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorten 1904-1909 v/a dl 4-5 t/m dl 1-3.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Wertien is geboren op 24 december 1904 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorten 1899-1904 v/a 23 okt t/m dl 1-3.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hendrik Wertien (1904-1982) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hendrik Wertien.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hendrik Wertien (1904-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hendrik Wertien.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Abbring is samengesteld door (neem contact op).

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?