genealogieonline

Stambomen Van Os, Van Nifterik, Flipse, Eijgendaal en meer

Foto van Jordi Martijn van Os

De publicatie Stambomen Van Os, Van Nifterik, Flipse, Eijgendaal en meer is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.252 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 207 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Alle gegevens in deze stamboom heb ik verzameld door informatie direct uit registers en archieven te halen, waarbij enkel zeer recentelijke informatie verkregen is uit interviews met nog in leven zijnde personen. Dit betekend dat deze stamboom zeer waarheidsgetrouw is, aangezien het geen geverifieerde gegevens van andere stambomen heeft gekopieerd.

Dit is een zeer brede stamboom die het niet houdt bij één familietak, maar zoveel mogelijk takken in kaart probeert te brengen als mogelijk. Alle personen die na 1910 geboren zijn, zijn niet bijgevoegd om privacyredenen.

Het project begon omdat ik herinneringen aan voorouders digitaal wilde archiveren, aangezien ik wist dat naarmate steeds meer mensen die nog herinneringen aan hen hadden kwamen te overlijden.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!