genealogieonline

1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken » Petronella Pellemans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie 1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte met diverse online bronnen voor Petronella Pellemans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Josephus Bordat (geboren in 1850), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Josephus Bordat (overleden in 1850), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Josephus Bordat (geboren in 1850), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Hendrik Bordat (geboren in 1851), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Hendrik Bordat (geboren in 1851), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Barbara Cornelia Bordat (geboren in 1853), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Barbara Cornelia Bordat (geboren in 1853), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Huberta Bordat (geboren in 1858), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Huberta Bordat (geboren in 1858), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Josephus Bordat (geboren in 1861), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Josephus Bordat (geboren in 1861), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephina Petronella Bordat (geboren in 1862), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephina Petronella Bordat (geboren in 1862), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Josephus Bordat (overleden in 1862), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Martinus Bordat (overleden in 1868), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Martinus Bordat (geboren in 1868), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Martinus Bordat (geboren in 1868), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Barbara Cornelia Bordat (overleden in 1886), een kind van Johannes Martinus Bordat en Petronella Pellemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?