Stambomen Van Hoof en Van der Ligt

Foto van Jan van Hoof
De publicatie Stambomen Van Hoof en Van der Ligt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 32.483 personen. Vanwege privacy zijn 2.249 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 2 april 2020.


Omdat ik gegevens direct invoer in Geneanet (nl.geneanet.org/jvhoof) is daar de meest actuele database te raadplegen. Periodiek wordt hier bij genealogieonline een upload van de gegevens uit Geneanet geplaatst. De gegevens komen deels uit eigen archiefonderzoek m.n. bij BHIC Den Bosch en RHCE in Eindhoven, deels van diverse genealogische websites. Ik houd me aanbevolen voor aanvullingen en correcties.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!