Stambeam De Pein / Opeinde, Nijega (Small.) & De Tike

Foto van Jelle Reitsma
De publicatie Stambeam De Pein / Opeinde, Nijega (Small.) & De Tike is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 60.165 personen. Vanwege privacy zijn 8.757 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 22 mei 2023.


De basis van deze stamboom zijn de bijna 60 personen/gezinnen die in 1812 hun familienaam in De Pein/Opeinde hebben laten registreren.Ook hun voor- en nageslacht wordt verder belicht in deze publicatie. Ook de personen/gezinnen die in 1812 hun familienaam in Niega/Nijega (Small.) hebben laten registreren zijn nu in deze stamboom opgenomen. Tot 1953 was De Tike een buurtschap dat voor het grootste deel viel onder Nijega (Small.), dus ook zij zijn in deze stamboom opgenomen. In 1953 werd De Tike een zelfstandig dorp.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Jelle ReitsmaGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!