genealogieonline

Sontrop-Oostveen Stamboom » Connecties » Scans zoeken » Maria Hendrina DAALS

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Sontrop-Oostveen Stamboom met diverse online bronnen voor Maria Hendrina DAALS.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Mathias Peter WENNEKES en Maria Hendrina DAALS zijn getrouwd op 5 november 1888 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Mathias Peter WENNEKES en Maria Hendrina DAALS zijn getrouwd op 5 november 1888 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Huwelijken 1886-1892.

Bekijk suggestie

Mathias Peter WENNEKES en Maria Hendrina DAALS zijn getrouwd op 5 november 1888 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Huwelijksaangiften 1883-1894.

Bekijk suggestie

Mathias Peter WENNEKES en Maria Hendrina DAALS zijn getrouwd op 5 november 1888 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Mathias Peter WENNEKES en Maria Hendrina DAALS zijn getrouwd op 5 november 1888 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Huwelijksbijlagen 1887-1890.

Bekijk suggestie


De publicatie Sontrop-Oostveen Stamboom is samengesteld door (neem contact op).