genealogieonline

Regio Goeree Overflakkee » Connecties » Scans zoeken » Cornelia van ROSSUM Wdr

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Regio Goeree Overflakkee met diverse online bronnen voor Cornelia van ROSSUM Wdr.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Reinier KLINK Jzn en Cornelia van ROSSUM Wdr zijn getrouwd op 29 april 1910 in Stellendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Stellendam » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Reinier KLINK Jzn en Cornelia van ROSSUM Wdr zijn getrouwd op 29 april 1910 in Stellendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Stellendam » Huwelijken 1903-1912.

Bekijk suggestie

Reinier KLINK Jzn en Cornelia van ROSSUM Wdr zijn getrouwd op 29 april 1910 in Stellendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Stellendam » Huwelijksbijlagen 1896-1912.

Bekijk suggestie

Reinier KLINK Jzn en Cornelia van ROSSUM Wdr zijn getrouwd op 29 april 1910 in Stellendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Stellendam » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van ROSSUM Wdr (1888-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van ROSSUM Wdr.

Bekijk suggestie


De publicatie Regio Goeree Overflakkee is samengesteld door (neem contact op).