genealogieonline

Parenteel Heeres » Connecties » Scans zoeken » Hemmechien Egges

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Parenteel Heeres met diverse online bronnen voor Hemmechien Egges.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hemmechien Egges is geboren op 15 februari 1817 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Heeres en Hemmechien Egges zijn getrouwd op 12 mei 1842 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hemmechien Egges is geboren op 15 februari 1817 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorten 1811-1820.

Bekijk suggestie

Pieter Heeres en Hemmechien Egges zijn getrouwd op 12 mei 1842 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1842 jan-mei.

Bekijk suggestie

Pieter Heeres en Hemmechien Egges zijn getrouwd op 12 mei 1842 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1842 mei-aug.

Bekijk suggestie

Pieter Heeres en Hemmechien Egges zijn getrouwd op 12 mei 1842 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1840-1842.

Bekijk suggestie

Pieter Heeres en Hemmechien Egges zijn getrouwd op 12 mei 1842 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1842 aug-dec.

Bekijk suggestie


De publicatie Parenteel Heeres is samengesteld door (neem contact op).