Parenteel Van Rijn

Foto van Jan Cornelis van Rijn
De publicatie Parenteel Van Rijn is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.278 personen. Vanwege privacy zijn 948 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 2 augustus 2023.


Hallo ik ben al een paar jaar bezig met mijn eigen stamboom. Mijn directe voorvader is Arij Pieters van Rijn geb.ca.1700 en getrouwd met Trijntje Maartense van der Elst, geb.1703. Zij trouwde 5-5-1726 en kregen zover ik weet 4 kinderen. Ik ben nu alle nazaten van Arij Pieterse en Trijntje Maartense aan het verzamelen. Mocht U voor mij nog meer Van Rijnen weten, laat het mij weten en ik vul het bij.

Ook meer gegevens over de voorouders van Arij Pieterse van Rijn en/of Trijntje Maartense van der Elst zijn meer dan welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!