genealogieonline

Parenteel van den Berg - Versteeg

Foto van Sonja van den Berg

De publicatie Parenteel van den Berg - Versteeg is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 2.355 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik ben sinds eind 2011  bezig met het onderzoek naar de voorouders van vaders kant (van den Berg, omgeving Sliedrecht/Dordrecht/IJsselmonde) en moeders kant( Versteeg) omgeving Zeeland/West-Brabant. Mijn vader had al veel voorwerk gedaan, ik ben inmiddels bij beiden rond 1650. Maar...in 2013 kwam ik erachter dat ik iets te enthousiast van start was gegaan. Ik keek meer naar het mogelijke toevoegen van weer een generatie i.p.v. naar  de echte bronnen en aktes. Gelukkig heb ik wel altijd toestemming gevraagd voor het overnemen van gegevens van derden. Vanaf dat moment ben ik dus als het ware opnieuw begonnen en heb nu, voor zover mogelijk, de officiele bronnen en aktes erbij gezocht. In ieder geval voor de partiarchale en matriarchale lijnen van van den Berg en van Versteeg. De aangetrouwde takken zijn nog onder behandeling, dus overnemen op eigen risico. Aanvullingen en verbeteringen zijn natuurlijk welkom. Het blijft een fantastische hobby.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!