genealogieonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink » Stamboom van Jan ? Regier

Generatie 1

1.

Jan ? Regier. Jan ? is overleden voor 1625.

Generatie 2

2.

David Regeer, zoon van Jan ? Regier. David is overleden.

3.

Jacobus Regeer, zoon van Jan ? Regier. Jacobus is overleden.

4.

Jan Regeer, zoon van Jan ? Regier. Hij is getrouwd met Magdalena Lootes. Jan is overleden voor 1625 in Leiden.

5.

Pieter (Pierre) Regeer (Regier), zoon van Jan ? Regier, is geboren rond 1597 in Meteren, België. Hij is getrouwd rond 1628 in Leiden met Jacquemijntgen Malevais (Malfait).

Zij kregen 8 kinderen:

Pieter (Pierre) is overleden rond 1673 in Leiden en is begraven op 2 september 1673 in Leiden.

Generatie 3

6.

Jan Davidszn Regeer, zoon van David Regeer. Hij is getrouwd met Margrietgen Theunis. Jan Davidszn is overleden voor 1658 in Leiden.

7.

Abraham Regeer, zoon van Jacobus Regeer. Hij is getrouwd (1) met Aeltge Dircx van Leeuwen, dochter van Dirc van Leeuwen en Annetgen Huygen. Aeltge Dircx is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Hij is getrouwd (2) november 1661 in Leiden met Machteld Claes.

Zij kregen 2 kinderen:

Abraham is overleden voor 1669 in Leiden.

8.

Abraham Regeer, zoon van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait). Abraham is overleden.

9.

Jaecquemijntgen Regeer, dochter van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait). Zij is getrouwd met Pieter Rocheau. Jaecquemijntgen is overleden.

10.

Willem Regeer, zoon van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait). Hij is getrouwd met onbekend.

Zij kregen 1 kind:

Willem is overleden.

11.

Christina Regeer, dochter van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait), is geboren rond 1629 in Meteren, België. Zij is getrouwd met Lenart Feijngeland. Christina is overleden.

12.

Matthijs Regeer, zoon van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait), is geboren rond 1630 in Meteren, België. Hij is getrouwd op 1 juni 1654 in Leiden met Marya Venningh.

Zij kregen 9 kinderen:

Matthijs is overleden.

13.

Claes Pietersz Regeer, zoon van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait), is geboren rond 1632 in Meteren, België. Hij is getrouwd (1) met Jannetgen Jans.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) met Jannetgen Kloets.

Zij kregen 1 kind:

Claes Pietersz is overleden.

14.

Maria Regeer, dochter van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait), is geboren rond 1634 in Meteren, België. Maria is overleden.

15.

Pieter Regeer, zoon van Pieter (Pierre) Regeer (Regier) en Jacquemijntgen Malevais (Malfait), is geboren rond 1636 in Meteren, België. Hij is greinwever van beroep. Hij is getrouwd op 15 november 1664 in Leiden met Cathalijna le Moine. Pieter is overleden rond 1674 in Leiden.

Generatie 4

16.

Abraham Regeer, zoon van Abraham Regeer en Aeltge Dircx van Leeuwen.

17.

Claes Regeer, zoon van Abraham Regeer en Machteld Claes. Hij is getrouwd met Lijsbeth Jans van der Koers. Claes is overleden.

18.

Machteld Regeer, dochter van Abraham Regeer en Machteld Claes, is geboren juni 1691 in Leiden en is gedoopt op 29 juni 1691 in Leiden. Zij is getrouwd met Jan de Geer, zoon van Johannes de Geer en Rachel Bonte. Hij is geboren september 1694 in Leiden en, is gedoopt op 17 september 1694 in Leiden. Jan is overleden.

Zij kregen 3 kinderen:

Machteld is overleden.

19.

Pieter Regeer, zoon van Willem Regeer en onbekend. Hij is getrouwd met Dorothea Jans Blick. Pieter is overleden.

20.

Maria Regeer, dochter van Matthijs Regeer en Marya Venningh, is geboren januari 1655 in Leiden en is gedoopt op 24 januari 1655 in Leiden (Eglise de Wallonie). Zij is getrouwd met Pieter Huberts. Maria is overleden voor 1681 in Leiden.

21.

Maddeleentje Regeer, dochter van Matthijs Regeer en Marya Venningh, is geboren december 1656 in Leiden en is gedoopt op 17 december 1656 in Leiden (Eglise de Wallonie). Zij is getrouwd (1) met Isaak Fonteijn. Zij is getrouwd (2) met Mattijs Salomons. Maddeleentje is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?