genealogieonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink » Fam van Egmond

Generatie 1

1.

Dirk Joosten, is geboren in Oegstgeest. Hij is ambachtsbewaarder te oegstgeest van beroep. Hij is getrouwd met Katrijn Gijsbertsdr Buyser.

Zij kregen 3 kinderen:

Dirk Joosten is overleden.

Generatie 2

2.

Ghijsbert Dircxz (EGMOND), zoon van Dirk Joosten en Katrijn Gijsbertsdr Buyser. Hij is getrouwd met Alytgen.

Zij kregen 1 kind:

Ghijsbert Dircxz is overleden op 1 november 1561.

3.

Cornelis Dirksz van Egmond, zoon van Dirk Joosten en Katrijn Gijsbertsdr Buyser. Cornelis Dirksz is overleden.

4.

Maerten Dirksz van Egmond, zoon van Dirk Joosten en Katrijn Gijsbertsdr Buyser, is geboren 1502. Hij is getrouwd met onbekend.

Zij kregen 1 kind:

Maerten Dirksz is overleden 1544.

Generatie 3

5.

Willem Gijsbertsz van Egmond, zoon van Ghijsbert Dircxz (EGMOND) en Alytgen, is geboren rond 1517. Hij is getrouwd met Marijtgen Andriesdr Peijns, dochter van Andries Willemsz Peijns. Zij is geboren rond 1517. Marijtgen Andriesdr is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Willem Gijsbertsz is overleden rond 1578.

6.

Pieter Corneliszn van Egmond, zoon van Cornelis Dirksz van Egmond. Pieter Corneliszn is overleden.

7.

Marijtje Cornelisdr van Egmond, dochter van Cornelis Dirksz van Egmond, is geboren 1510. Zij is getrouwd 1535 met Jacob Meesz van der Sluijs, zoon van Mees Dirkszn van der Sluijs en Dirkje Jansdr. Hij is geboren 1510 in Zoeterwoude. Hij is bouwman, bedegaarder en zoetwatervisser van beroep. Jacob Meesz is overleden 1574 in Valkenburg, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 3 kinderen:

Marijtje Cornelisdr is overleden april 1575.

8.

Dirck Maertensz van Egmond, zoon van Maerten Dirksz van Egmond en onbekend. Hij is getrouwd met Marijtgen Maertensdr.

Zij kregen 1 kind:

Dirck Maertensz is overleden.

Generatie 4

9.

Aechtgen van Egmond, dochter van Willem Gijsbertsz van Egmond en Marijtgen Andriesdr Peijns, is geboren 1541. Aechtgen is overleden.

10.

Aeltgen Willemsdr van Egmond, dochter van Willem Gijsbertsz van Egmond en Marijtgen Andriesdr Peijns, is geboren rond 1543. Zij is getrouwd met Cornelis Willemsz. Aeltgen Willemsdr is overleden rond 1624.

11.

Geertruyt van Egmond, dochter van Willem Gijsbertsz van Egmond en Marijtgen Andriesdr Peijns, is geboren rond 1544. Geertruyt is overleden.

12.

Dirk Willemsz van Egmond, zoon van Willem Gijsbertsz van Egmond en Marijtgen Andriesdr Peijns, is geboren 1545. Hij is getrouwd met Willempje van der Made, dochter van Dirk Claasz van der Made en Jannetje Hendriks van Alphen. Zij is geboren rond 1562. Willempje is overleden juli 1629 in Rijnsburg en is begraven op 29 juli 1629 in Rijnsburg.

Zij kregen 2 kinderen:

Dirk Willemsz is overleden op 24 september 1618.

13.

Machtelt van Egmond, dochter van Willem Gijsbertsz van Egmond en Marijtgen Andriesdr Peijns, is geboren rond 1546. Machtelt is overleden.

14.

Dirck Pieterszn van Egmond, zoon van Pieter Corneliszn van Egmond. Hij is getrouwd met Aechtje Jacobsdr..

Zij kregen 2 kinderen:

Dirck Pieterszn is overleden.

15.

Adriaen Jacobsz van Egmond, zoon van Jacob Meesz van der Sluijs en Marijtje Cornelisdr van Egmond.

16.

Claas Jacobsz van Egmond, zoon van Jacob Meesz van der Sluijs en Marijtje Cornelisdr van Egmond. Claas Jacobsz is overleden.

17.

Willem Jacobszn van Egmond, zoon van Jacob Meesz van der Sluijs en Marijtje Cornelisdr van Egmond, is geboren 1545 in Valkenburg, Zuid-Holland, Nederland. Hij is bouwman van beroep. Hij is getrouwd 1575 met Lijsbeth Laurentsdr.

Zij kregen 2 kinderen:

Willem Jacobszn is overleden 1643 in Valkenburg, Zuid-Holland, Nederland.

18.

Maerten Dircksz van Egmond, zoon van Dirck Maertensz van Egmond en Marijtgen Maertensdr. Hij is getrouwd met Marijntje Cornelisdr.

Zij kregen 2 kinderen:

Maerten Dircksz is overleden op 4 augustus 1613 in Oegstgeest.

Generatie 5

19.

Gerrit Dirksz van Egmond, zoon van Dirk Willemsz van Egmond en Willempje van der Made, is geboren rond 1585. Hij is vlasser van beroep. Hij is getrouwd rond 1610 met Lijsbeth Cornelisdr van Bourgogne, dochter van Cornelis Tijsz van Bourgogne en Dieuwertjen Dirckxdr. Zij is geboren rond 1580. Lijsbeth Cornelisdr is overleden 1618.

Zij kregen 4 kinderen:

Gerrit Dirksz is overleden 1652.

20.

Gijsbert Dirksz van Egmond, zoon van Dirk Willemsz van Egmond en Willempje van der Made, is geboren rond 1590. Hij is getrouwd met Maritgen Jacobsdr.

Zij kregen 1 kind:

Gijsbert Dirksz is overleden.

21.

Cornelis Dirkszn van Egmond, zoon van Dirck Pieterszn van Egmond en Aechtje Jacobsdr.. Hij is zijdelakenkoopman van beroep. Hij is getrouwd (1) met Niesgen Pietersdr Schaeck. Hij is getrouwd (2) op 2 februari 1614 in Leiden met Syburchje Adriaens van der Werff, dochter van Adriaen Pietersz van der Werff en Duifje Oliviers Schook. Zij is geboren rond 1593 in Leiden. Syburchje Adriaens is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Cornelis Dirkszn is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?