genealogieonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink » Stamboom van Abraham Phillipszn Lindhout

Generatie 1

1.

Abraham Phillipszn Lindhout. Hij is spekverkoper van beroep. Abraham Phillipszn is overleden.

Generatie 2

2.

Annetgen Abrahamsd Lindhout, dochter van Abraham Phillipszn Lindhout. Zij is getrouwd met Pieter Barentsz. Annetgen Abrahamsd is overleden.

3.

Isaac Abrahamsz Lindhout, zoon van Abraham Phillipszn Lindhout. Hij is getrouwd op 18 mei 1636 in Warmond met Judith Harmensdr van Utrecht.

Zij kregen 4 kinderen:

Isaac Abrahamsz is overleden.

4.

Thonis Abrahamsz Lindhout, zoon van Abraham Phillipszn Lindhout. Hij is dekenstrijker van beroep. Hij is getrouwd met Janneken de Roo. Thonis Abrahamsz is overleden.

Generatie 3

5.

Rebecca Lindhout, dochter van Isaac Abrahamsz Lindhout en Judith Harmensdr van Utrecht. Rebecca is overleden.

6.

Johannes Isaak Linthout, zoon van Isaac Abrahamsz Lindhout en Judith Harmensdr van Utrecht. Hij is getrouwd met Annetje Wollebrande.

Zij kregen 1 kind:

Johannes Isaak is overleden.

7.

Paulus Isaacksz Lindhout, zoon van Isaac Abrahamsz Lindhout en Judith Harmensdr van Utrecht, is geboren juni 1643 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 14 juni 1643 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) met Maartje Leendertsdr van Deijl, dochter van Leendert Krijnsz van der Deijl en Grietje Arisdr. Zij is geboren maart 1640 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en, is gedoopt op 5 maart 1640 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Maartje Leendertsdr is overleden.

Zij kregen 3 kinderen:

Hij is getrouwd (2) met Geertje Arents van Breestraeter.

Zij kregen 3 kinderen:

Paulus Isaacksz is overleden.

8.

Geertje Isaacsdr Lindhout, dochter van Isaac Abrahamsz Lindhout en Judith Harmensdr van Utrecht, is geboren oktober 1653 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 2 november 1653 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 5 juli 1676 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland met Govert Klaasz Slagveld.

Zij kregen 2 kinderen:

Geertje Isaacsdr is overleden.

Generatie 4

9.

Neeltje van Linthout, dochter van Johannes Isaak Linthout en Annetje Wollebrande, is geboren februari 1661 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 2 maart 1661 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Neeltje is overleden.

10.

Hendrik Paulusz Lindhout, zoon van Paulus Isaacksz Lindhout en Maartje Leendertsdr van Deijl, is geboren september 1669 in Noordwijk-Binnen en is gedoopt op 22 september 1669 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 4 maart 1691 in Warmond met Jannetje Danielsdr van der Kol, dochter van Daniels Pieter van der Kol en Maartje Claas. Jannetje Danielsdr is overleden.

Zij kregen 6 kinderen:

Hendrik Paulusz is overleden in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland.

11.

Grietie Linthout, dochter van Paulus Isaacksz Lindhout en Maartje Leendertsdr van Deijl, is geboren oktober 1675 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 13 oktober 1675 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Grietie is overleden.

12.

Ariaentie Lindhout, dochter van Paulus Isaacksz Lindhout en Maartje Leendertsdr van Deijl, is geboren november 1678 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 20 november 1678 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Ariaentie is overleden.

13.

Arent Linthout, zoon van Paulus Isaacksz Lindhout en Geertje Arents van Breestraeter, is geboren september 1683 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 1 oktober 1683 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Arent is overleden.

14.

Ariaentie Lindhout, dochter van Paulus Isaacksz Lindhout en Geertje Arents van Breestraeter, is geboren oktober 1684 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 29 oktober 1684 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 4 mei 1704 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland met Abram Dirxze Klinkenberg.

Zij kregen 4 kinderen:

Ariaentie is overleden.

15.

Isack Linthout, zoon van Paulus Isaacksz Lindhout en Geertje Arents van Breestraeter, is geboren juni 1686 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 21 juni 1686 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Isack is overleden.

16.

Geertje Govertsdr Slagveld, dochter van Govert Klaasz Slagveld en Geertje Isaacsdr Lindhout, is geboren september 1677 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 12 september 1677 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 18 december 1701 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland met Gijsbert Harmensz Parijs.

Zij kregen 1 kind:

Geertje Govertsdr is overleden op 10 oktober 1744 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland.

17.

Catharina Govertsdr Slagveld, dochter van Govert Klaasz Slagveld en Geertje Isaacsdr Lindhout, is geboren november 1679 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland en is gedoopt op 19 november 1679 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 15 juni 1702 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland met Cornelis Stoffelsz van Houten.

Zij kregen 1 kind:

Catharina Govertsdr is overleden op 11 april 1742 in Noordwijk, Zuid Holland, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?