genealogieonline

Parenteel van de gebroeders de Leeuw, zowel de Patriachale als de Matriachale lijnen. » Connecties » Scans zoeken » Maria Catharina de Beer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Parenteel van de gebroeders de Leeuw, zowel de Patriachale als de Matriachale lijnen. met diverse online bronnen voor Maria Catharina de Beer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Maria Catharina de Beer is geboren op 22 april 1818 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Geboorten 1818.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van Loon (geboren in 1842), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Loon (geboren in 1844), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Loon (overleden in 1845), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van Loon (geboren in 1846), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Loon (overleden in 1847), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van Loon (geboren in 1848), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over doodgeboren kind van Loon (overleden in 1850), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus van Loon (geboren in 1852), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Loon (overleden in 1855), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Loon (geboren in 1855), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Loon (geboren in 1858), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius van Loon (overleden in 1860), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus van Loon (overleden in 1925), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus van Loon (overleden in 1925), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van Loon (overleden in 1928), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Loon (overleden in 1930), een kind van Peter van Loon en Maria Catharina de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Maria Catharina de Beer is geboren op 22 april 1818 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Peter van Loon en Maria Catharina de Beer zijn getrouwd op 30 juni 1842 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Maria Catharina de Beer is overleden op 30 mei 1876 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie