genealogieonline

Parenteel van de gebroeders de Leeuw, zowel de Patriachale als de Matriachale lijnen.

Foto van Ron de Leeuw

De publicatie Parenteel van de gebroeders de Leeuw, zowel de Patriachale als de Matriachale lijnen. is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 80 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 6 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Wellicht ben ik jong als amateur-genealoog. Maar het leek mij leuk om wat meer over mijn afkomst te weten. Tot een aantal maanden geleden wist ik niet eens de volledige namen of geboortedata van mijn grootouders. Nu ben ik de expert op het gebied van de familiegeschiedenis. Ik tracht alle voorouders van mij en mijn broer in kaart te brengen. Indien mogelijk wil ik ook ooms en tantes, neefjes en nichtjes toevoegen. Maar de prioriteit ligt nu bij de directe voorouders. Die mensen, als er ook maar één van hen er niet was geweest, ik deze tekst niet had kunnen typen. Als u iemand in mijn stamboom herkent als één van uw voorouders, zijn wij wellicht verre familie. Schroom dan vooral niet om contact op te nemen.


Index op familienamen
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!