Stamboom Bol

Foto van D. v.d. Werff v.d. Mije
De publicatie Stamboom Bol is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 384 personen. Vanwege privacy zijn 94 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 27 juli 2023.


Mijn schoonmoeder was een Bol. Ik ben naast de Zandvoortse families Keur en van der Mije nu haar voorouders in beeld aan het brengen. Bol is ook een veel voorkomende naam in Zandvoort.

Bronnen:
digitale stamboom van Kennemerland.
CBG
Noord-Hollands archief v.w.b. de Doop/Trouw en Begraafboeken de BS met huwelijksakten/geboorteakten en overlijdensakten
Genlias digitale stamboom
CBG Nationaal archief Wanneer u denkt tot deze familie te horen en meer informatie kan geven wilt u dan contact met me opnemen. Ook als u fouten constateert hoor ik dat graag van u.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!