Van 24 juli 1963 tot 14 april 1965 was er in Nederland het kabinet Marijnen met als eerste minister Mr. V.G.M. Marijnen (KVP).
Van 14 april 1965 tot 22 november 1966 was er in Nederland het kabinet Cals met als eerste minister Mr. J.M.L.Th. Cals (KVP).
Nederland had zo'n 12,2 miljoen inwoners.
7 januari » Eerste uitzending van Van Gewest tot Gewest door de Nederlandse Televisie Stichting.
19 februari » Door een explosie in de lading kunstmest zinkt het vrachtschip Sophocles waarbij drie opvarenden om het leven komen.
18 maart » Vanaf ruimtevaartuig Voschod 2 voert kosmonaut Aleksei Leonov de eerste ruimtewandeling uit.
24 mei » Oprichting van de Portugese voetbalclub Clube Desportivo Mafra.
26 mei » RSC Anderlecht wint voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de Belgische voetbalbeker door Standard Luik in de finale met 3-2 te verslaan.
8 december » Bij wet wordt Claus van Amsberg genaturaliseerd tot Nederlander.
Weer 4 februari 1965
De temperatuur op 4 februari 1965 lag tussen 3,1 °C en 5,8 °C en was gemiddeld 4,7 °C. Er was 1,8 mm neerslag gedurende 4,3 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen.
Geef uw e-mailadres en u ontvangt elke maand de gratis Genealogie Online nieuwsbrief met daarin nieuwe stambomen en nieuws en tips over de grootste stamboomwebsite van Nederland en België.
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.