genealogieonline

Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) » Connecties » Scans zoeken » Jacobus van Houten

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) met diverse online bronnen voor Jacobus van Houten.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jacobus van Houten is geboren op 2 juli 1837 te Heemstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heemstede » Geboorten 1830-1842.

Bekijk suggestie

Jacobus van Houten en Anna Weijers zijn getrouwd op 23 april 1863 in Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Huwelijken 1863-1872.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Houten (geboren in 1867), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Houten (geboren in 1868), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn van Houten (overleden in 1870), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Houten (geboren in 1871), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Houten (overleden in 1872), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Houten (overleden in 1901), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Houten (overleden in 1942), een kind van Jacobus van Houten en Anna Weijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Jacobus van Houten is overleden op 13 januari 1931 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie