genealogieonline

Nieuws » Kwartierstaat op de kaart

Wanneer je op Genealogie Online een kwartierdrager aanwijst als startpunt dan wordt er uitgaande van die persoon een kwartierstaat gemaakt. Dat gebeurt in tekstvorm (om te bekijken in de webbrowser), in PDF/EPUB formaat (om te bekijken in een e-reader) en in grafische vorm.

Er is nu voor Premium gebruikers een nieuwe weergave beschikbaar: de kwartierstaat op de kaart. In deze weergave worden de geboorteplaatsen van alle personen in de kwartierstaat geprojecteerd op een kaart. Via deze weergave is dus mooi te zien waar de voorouders vandaan kwamen.

Kwartierstaat op de kaart Kijk bijvoorbeeld eens naar de Stamboom Van de Graaf - Zindel van Leen van de Graaf waar met Dina Johanna van de Graaf als kwartierdrager de volgende weergaven beschikbaar zijn:

Het publiceren op Genealogie Online is een eenvoudig proces van 4 stappen. Auteurs op Genealogie Online kunnen via mijn.genealogieonline.nl hun publicatie beheren, waaronder het definiëren van startpunten. Naast de kwartierdrager kan er ook een stamvader of stammoeder aangewezen worden, in dat geval wordt er een genealogie rapport in tekst en grafische vorm geproduceerd.Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Genealogie nieuws