Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943) » Linde van Loosen (1993-)

Persoonlijke gegevens Linde van Loosen 

De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.


Verwantschap Linde van Loosen


Voorouders (en nakomelingen) van Linde van Loosen


Gezin van Linde van Loosen

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Linde van Loosen?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Linde van Loosen

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Over de familienaam Van Loosen


Historische gebeurtenissen


 • De temperatuur op 26 november 1993 lag tussen -5,0 °C en 1,7 °C en was gemiddeld -1,3 °C. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
 • Koningin Beatrix (Huis van Oranje-Nassau) was van 30 april 1980 tot 30 april 2013 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
 • Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
 • In het jaar 1993: Bron: Wikipedia
  • Nederland had zo'n 15,2 miljoen inwoners.
  • 7 juni » De Roemeense voetbalbond ontslaat bondscoach Cornel Dinu naar aanleiding van de slechte resultaten in de aanloop naar het WK voetbal 1994.
  • 19 juli » Drie buitenlandse hulporganisaties staken hun acties in twee steden in het door burgeroorlog verscheurde Zuid-Soedan, omdat hevige gevechten hun werkzaamheden onmogelijk maken.
  • 25 juli » Miguel Indurain wint de tachtigste editie van de Ronde van Frankrijk. Het is de derde eindoverwinning op rij voor de Spaanse wielrenner.
  • 9 augustus » Tientallen pantserwagens komen aan in de Somalische hoofdstad Mogadishu om de grondtroepen van de Verenigde Naties te versterken, kort nadat vier Amerikaanse VN-soldaten bij een hinderlaag om het leven zijn gekomen.
  • 9 augustus » Zuid-Afrikaanse politie-agenten en soldaten beginnen een zoekactie naar wapens in zwarte woonoorden ten oosten van Johannesburg na gewelddadige botsingen tussen aanhangers van het Afrikaans Nationaal Congres en de Inkatha Vrijheidspartij, waarbij ten minste 43 doden zijn gevallen.
  • 5 december » Omar Bongo, de zittende president van de rijke Afrikaanse oliestaat Gabon, wint de eerste vrije presidentsverkiezingen en kan zijn 26 jaar oude bewind voortzetten.

Tip: herlaad deze pagina voor een nieuwe selectie van gebeurtenissen vanuit Wikipedia.Bron: Wikipedia
Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

 • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
 • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
 • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Jochem van Loosen, "Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943)", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/nazaten-jochem-van-loosen/I652.php : benaderd 27 januari 2023), "Linde van Loosen (1993-)".