Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943) » Irene Christine van Loosen (1990-)

Persoonlijke gegevens Irene Christine van Loosen 

De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.


Verwantschap Irene Christine van Loosen


Voorouders (en nakomelingen) van Irene Christine van Loosen


Gezin van Irene Christine van Loosen

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Irene Christine van Loosen?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Irene Christine van Loosen

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Over de familienaam Van Loosen


Historische gebeurtenissen


 • De temperatuur op 26 november 1990 lag tussen 1,0 °C en 5,1 °C en was gemiddeld 3,2 °C. Er was 0,8 mm neerslag gedurende 4,8 uur. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
 • Koningin Beatrix (Huis van Oranje-Nassau) was van 30 april 1980 tot 30 april 2013 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
 • Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
 • In het jaar 1990: Bron: Wikipedia
  • Nederland had zo'n 14,9 miljoen inwoners.
  • 18 maart » In Oost-Duitsland vinden de eerste democratische verkiezingen sinds 1932 plaats. De verkiezingen worden gewonnen door de christendemocratische "Alliantie voor Duitsland" (CDU, DSU en DA). De SPD is de grote verliezer. De vroegere communistische partij, de PDS, behaalt 16% van de stemmen.
  • 3 april » Koning Boudewijn wil de abortuswet niet tekenen en stapt voor een dag op als koning. De enige dag in de Belgische geschiedenis zonder koning.
  • 12 april » In de DDR wordt Lothar de Maizière de eerste minister van de eerste niet-communistische regering van dat land. De regering wordt gevormd door de drie conservatieve partijen van de Alliantie, de SPD en de liberale "Bond van Vrije Democraten".
  • 10 juli » Wit-Rusland wordt onafhankelijk.
  • 29 september » De Wereldtop voor kinderen van de Verenigde Naties wordt in New York door koning Boudewijn geopend in het bijzijn van staatshoofden uit de hele wereld.
  • 22 december » Lech Wałęsa wordt beëdigd als president van Polen.

Tip: herlaad deze pagina voor een nieuwe selectie van gebeurtenissen vanuit Wikipedia.Bron: Wikipedia
Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

 • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
 • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
 • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Jochem van Loosen, "Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943)", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/nazaten-jochem-van-loosen/I545.php : benaderd 4 februari 2023), "Irene Christine van Loosen (1990-)".